Termeni și condiții

SC DINADI TRADITIONAL SRL,SE ALINIAZA INCEPAND CU DATA DE 25.05.2018 PREVEDERILOR REGULAMENTULUI 2016/679/UE (GDPR)
Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal -de ex:nume, prenume, adresa email,nr de telefon ,adresa livrare, in scop contractual -comanda dvs reprezinta un contract-, in baza interesului legitim, in conformitate cu obligatiile legale.
Avem obligatia si va confirmam ca administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate -respectiv -comunicare disponibilitate produse,facturare si transport  produse -datele personale pe care ni le puneti la dispozitie .


SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE IN SCOP COMERCIAL DIRECT
In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale,
COMANDA DVS NU VA FI ACCEPTATA SPRE PROCESARE !


- Accesarea şi utilizarea acestui site de comerţ electronic presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor stipulate in continuare. Administratorul magazinului are dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară notificare.

– Funcţionarea acestui site se desfasoară in conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002. Asadar acesta reprezintă o interfaţă grafică ce prezinta destinatarului informaţia pusa la dispoziţie de un furnizor de produse şi/sau servicii şi ofera in acelasi timp modalitatea tehnică de efectuare a cumpărăturilor.

– Magazinul funcţioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Român.

– Orice tentativă de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau fraudă vor fi aduse la cunostinţa autoritaţilor competente.

– Magazinul va incerca soluţionarea pe cale amiabila a oricăror conflicte apărute intre părti. Dacă acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale şi rezolvarea acestora de instanţele judecătoreşti.