Politică de confidențialitate

General

Conaculboierului.ro va respecta, proteja și păstra confidențialitatea informațiilor oferite în cadrul site-ului în mod voluntar de către tine. Informațiile individuale nu vor fi făcute niciodate publice către alte părți fără a deține consimțământul, așa cum este stipulat la această secțiune. Fiecare utilizator Conaculboierului.ro, înregistrat sau neînregistrat, trebuie să citească Politica de Confidențialitate pentru a înțelege intenția Conaculboierului.ro pentru utilizarea unor date personale. Folosirea, în continuare, a website-ului Conaculboierului.ro presupune acceptarea Politicii de Confidențialitate.

Stocare Date Personale

Utilizatorii care au intenția de a se înregistra sau sunt înregistrați pe website- Conaculboierului.ro vor furniza sau furnizează mai multe date de identificare personală – nume, prenume, telefon, adresă de e-mail, adresă de domiciliu; persoane juridice – nume companie, cod fiscal, adresă companie, numele și prenumele reprezentantului firmei, o adresă de e-mail proprie și validă. În nicio secțiune publică sau vizibilă a website-ului Conaculboierului.ro nu vor apărea aceste date personale ale utilizatorilor, înregistrați sau neînregistrați.

Utilizatorii înregistrați vor avea acces la toate datele proprii, introduse în contul lor de client: persoane fizice – nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail proprie și validă; persoane juridice – nume companie, cod fiscal, adresa companiei, numele și prenumele reprezentantului firmei, adresă de e-mail proprie și validă. Accesul utilizatorului înregistrat la anumite secțiuni și informații din cadrul Conaculboierului.ro este protejat de o parolă.

Nu dezvăluiți nimănui această parolă. Nu comunicați această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. La sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a website-ului Conaculboierului.ro vă sfătuim să vă deconectați din contul de utilizator înregistrat. Reprezentanții Conaculboierului.ro și ai firmei care operează website-ul au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de către utilizatorii înregistrați. Înregistrarea pe Conaculboierului.ro presupune luarea la cunoștință a drepturilor mai sus menționate și acordul ca datele personale să fie folosite de către Conaculboierului.ro. Firma noastră va considera toate informațiile primite ca fiind strict confidențiale și le va utiliza exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale. Informațiile privilegiate fac, în special, obiectul prevederilor aplicabile ale legii române, inclusiv ale articolului 244 și următoarele din legea nr. 297/2004 privind piața de capitol, potrivit cărora utilizrea și în alte scopuri a informațiilor (prin obținerea de profituri pentru sine sau pentru terți) constituie infracțiune pedepsită de lege.

Orice utilizator înregistrat sau neînregistrat care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe website-ul Conaculboierului.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Prelucrarea Datelor Personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, în privința Conaculboierului.ro, datele personale furnizate sunt administrate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate de către Conaculboierului.ro.

Scopurile colectării datelor:

  • crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor Conaculboierului.ro
  • crearea unui cont activ pentru a furniza comanda și livrarea produselor comandate Conaculboierului.ro

Legături către alte website-uri

Acest website poate avea legături (link-uri) către alte website-uri sau resurse de Internet. Conaculboierului.ro nu are niciun fel de control asupra informațiilor oferite de aceste website-uri și de aceea sunteți de acord că website-ul nostru nu va fi tras la răspundere pentru produsele, reclamele, materialele comercializate ori informațiile găsite pe asemenea website-uri. Prin acceptarea termenilor și condițiilor de navigare pe website-ul Conaculboierului.ro (inclusiv a Politicii de confidențialitate) sunteți de acord că Conaculboierului.ro nu va fi responsabilă direct sau indirect pentru nicio pagubă sau pierdere suferită datorită conectării pe aceste website-uri. Nu putem garanta pentru conținutul publicat în anumite secțiuni găsite în website-uri. Pentru orice problemă legată de vreunul dintre aceste website-uri, vă rugăm să vă adresați direct proprietarilor acestora. Aceste website-uri pot trimite propriile cookie-uri către utilizatori, colecta date sau solicita informații personale.

Ne concentrăm prin toate mijloacele să ferim utilizatorii înregistrați sau neînregistrați pe website-ul Conaculboierului.ro de orice pierdere de date sau informații. Nu putem fi trași la răspundere, însă dacă informațiile v-au fost sustrase (furate), modificate, adăugate, șterse în mod premeditat sau nu de pe website- Conaculboierului.ro din contul de client. Nu suntem responsabili nici dacă adresa de e-mail a fost sustrasă în condițiile de mai sus, ați primit spam-uri, atacuri phishing, backdoor sau atacuri de orice altă natură care vă pot afecta calculatorul personal sau rețeaua.